Moroo,

Meidän pitäis siis kirjoittaa oppimispäiväkirjoja meidän luennoista tänne. Näistä ei tainnut olla mitään puhetta, miten jaetaan niitä, eikä taidettu myöskään kauheasti keskustella siitä, miten toteutetaan ne.Voin kirjoittaa meidän aloituskerrasta ja sitä seuraavasta eli 2. ja 3.12. luennoista vaikkapa, mut sit olis monta muutakin luentoa, joista pitäisi kirjoittaa.

Kun se Communicare on aika iso ja paksu kirja, voitaisiin se jakaa kuuteen osaan, ja jokainen opettelisi oman osuutensa ryhmätenttiä varten tosi, tosi hyvin ja sitten loppukirja luettaisiin vähän heikommin läpi. Ei ole varmaan järkevää, että kaikki lukee sen vaan huonosti ja kukaan ei osaa mitään (ainakin oman lukemiseni tunnen sen verran hyvin, että näen itseni tässä tilanteessa aika hyvin). Itse olisin voinut lukea ton ulkoisen viestinnän ja pr:n esim, eli osion numero 5. Kaikille riittäisi siis yksi osio. Sanokaa vaan mitä mieltä ootte, voidaan toki lukea myös kaikki koko kirja.

Musta tuntuu, että koko maailma on unohtanut tän blogin paitsi minä ja Marianne :( ps. ilmoittiko Jomppa meidän blogin osoitteen Sipelle et se voi käydä stalkkaamassa?

-Låtta